Röplabda

2021.09.17. 18:06

Ismét Dunszt Ferenc előtt tisztelegnek Kecskeméten

Hétvégén első hazai meccsét játssza a Kecskeméti Röplabda Club, mely a Hírös Kupán, a kiváló kecskeméti edző, testnevelő nevével fémjelzett Dunszt Ferenc Emléktornán szerepel a Messzi István Sportcsarnokban.

Kovács Nóra

Fotó: Kovács Nóra / archív felvétel

Az eseményen összesen négy csapat vesz részt. – Még nagyon a felkészülés elején járunk, eddig három edzőmérkőzést játszottunk le a Komárno, a Brno és a Dunaújváros ellen – nyilatkozta Nagy József, Kecskeméti RC vezetőedzője. – A Hírös Kupán jó szereplést, lelkes és közönségcsalogató játékot várok a csapatomtól. Mutassák meg, mire volt jó az elmúlt kilenc hét, hozzák ki magukból a maximumot. Ehhez az kell, hogy nagyon jól menjen a nyitás, erre használjuk fel a tornát, mivel erre épül a jó fogadás is – hangsúlyozta a vezetőedző.

A rendezvényre a jelenlegi járványügyi szabályoknak megfelelően csak védettségi igazolvánnyal lehet belépni, amit digitális formában is be lehet mutatni.

A program:

Szombat, 9.30 órakor: emlékezés Dunszt Ferencre

10 órakor: Kecskeméti RC–Dunaújvárosi KSE

12 órakor: Pénzügyőr SE–VRC Kazincbarcika

16 órakor: Dunaújvárosi KSE–Pénzügyőr SE

18 órakor: VRC Kazincbarcika–Kecskeméti RC

Vasárnap, 10 órakor: VRC Kazincbarcika–Dunaújvárosi KSE

12 órakor: Kecskeméti RC–Pénzügyőr SE

Borítóképünk archív felvétel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában