nyári szünet

2021.08.03. 19:04

Híres sportolókkal is találkozhattak a fiatalok a városföldi táborban

Ebben az évben is megrendezték a Városföldi Sporttábort, ahová idén helyieken túl már a környező településekről is érkeztek gyerekek.

Sebestyén Hajnalka

A csapat tagjai öt sportágból választhattak a rendezvényen

Fotó: Sebestyén Hajnalka

Idén harmadik alkalommal rendezték meg a Városföldi Sporttábort, melyet Butyorkáné Nagy Nikoletta, a Városföldi Sportegyesület elnöke és Tóthné Vén Nikolett, a Városföldi Művelődési Ház és Könyvtár vezetője szerveztek meg és bonyolítottak le.

A tábor évről évre egyre népszerűbb a helyiek körében, de idén már a környékbeli településekről is fogadtak táborozó gyermekeket. Öt sportággal ismerkedhettek meg közelebbről a résztvevők a délelőttök folyamán. Valamennyi órát szakképzett edzők tartottak. A teniszt Petőfi Márton, a kézilabdát Pulay Mónika, a labdarúgást Fehérvári Noémi, Szabó Gábor és Fűkő Péter, az asztaliteniszt Varga Klára és Pataky Ilona, a lövészetet Faragó Zsuzsanna.

Délutánonként további szervezett programokon vettek részt a táborozók, ahol újabb sportágak kerültek fókuszba. A vendégek között köszönthették Szász Kitti freestylefoci-világbajnokot, a Kecskeméti Repülő és Vívó Egyesület tagjait, Mészáros Ferenc volt háromszoros ifjúsági ökölvívó magyar bajnokot és Mester Marietta fitnesz­edzőt. Egyik nap pedig futballbajnokságot szerveztek a csapatok között, melyet Borbényi Miklós vezetett.

Szombaton, a Városföldi Sporttábor zárónapjára a szülőket is várták. A gyerekek bemutatták, hogy a héten mit tanultak a választott sportágból. Végül összemerték az erejüket a csapatok egy erre a célra kialakított exatlonpályán. Nagyon jó volt a hangulat, a szülők szurkoltak nekik. A végső győzelmet a focicsapat aratta. A nap végén minden csapat bemutatta zászlaját, elmondta indulóversét, és megkapták a megérdemelt érmeket és jutalmakat.

A csapat tagjai öt sportágból választhattak a rendezvényen
Fotó: Sebestyén Hajnalka

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában