labdarúgás

2021.07.31. 16:08

Hadaró Valentin szerint az akarattal sosem lesz gond a KTE-nél

Vasárnap 19 órakor a Budaörs lesz az ellenfele a bajnoki nyitányon a KTE HUFBAU-nak a Széktói Stadionban, a mérkőzés előtt Hadaró Valentin elmondta, az akarattal és a motivációval biztosan nem lesz gond kecskeméti részről.

Nyitray András

Hadaró Valentin és Nagy Krisztián gólöröme a Szeged elleni edzőmeccsen

Fotó: Bús Csaba

– Milyen volt a nyaratok?

– Egy nagyon kemény felkészülésen vagyunk túl, mely során a csapat végig jól edzett, ezt támasztják alá véleményem szerint az edzőmeccsek eredményei is. Ez egy visszaigazolás arra, hogy jó úton járunk. Nagyon remélem, hogy a bajnokságban is meg fog mutatkozni ez. Bizakodva várhatjuk az első fordulót, fel vagyunk arra készítve, hogy eredményesek legyünk az egész szezon során.

– A Budaörs milyen ellenfél lehet?

– Mindig a támadófocit erőltették, ebből érkezett vezetőedzőjük is korábbi játékosként. A filozófiájuk tényleg az, hogy próbálnak több gólt rúgni, mint amennyit kapnak. Ennek megfelelően egy nagyon jó mérkőzést várok.

Hadaró Valentin és Nagy Krisztián gólöröme a Szeged elleni edzőmeccsen
Fotó: Bús Csaba

– Nyáron 14-en érkeztetek új játékosként, de láthatóan gyorsan megtaláltátok az összhangot. Minek köszönhető ez?

– Nagyon jó a társaság, a sok érkező ellenére mindenki gyorsan megtalálta a helyét az öltözőben, a magam nevében is azt tudom mondani, hogy gyorsan beilleszkedtem. Egy-két nap után mindenkivel megvolt a közös a hang, ugyanabba az irányba húzunk, nagyon fontos, hogy ez a bajnokság során is megmaradjon.

– A várossal mennyire sikerült már megismerkedned?

– Nagyon jól érzem magam itt, a város szép, mostanra a családom is leköltözött hozzám, így minden a legnagyobb rendben van.

– Három hazai mérkőzéssel indul majd a szezon, ami extra motiváció is lehet. Hogy készültök erre a sorozatra?

– Mindenkin azt látom, hogy maximálisan arra fókuszál, hogy ebben a bajnokságban egy jó eredményt érjünk el. Alapvetően egy fiatal társaságról van szó, mindenkinek megvannak a céljai, így a motivációval és az akarattal egyetlen mérkőzésen sem lehet gond.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában