labdarúgás

2021.06.07. 11:45

Kisorsolták a megyei kupa harmadik és negyedik körét

Hétfő délelőtt az Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Bács-Kiskun megyei igazgatósága megtartotta a megyei kupa 3. és 4. körének a sorsolását. A 3. kör egyetlen mérkőzésből áll, ezt a Lajosmizse és a Jánoshalma fogja vívni.

Vincze Miklós

Képünk a vasárnapi, Bácsalmás-Kalocsa kupamérkőzésen készült.

Fotó: Szentirmay Tamás

Miután az elmúlt hétvégén lezárultak a megyei kupa második körének a küzdelmei, és kiderült, hogy melyik az az öt csapat, amely versenyben maradt, a megyei igazgatóság elkészítette a kupa követező két fázisának a sorsolását. Versenyben van még a Kalocsa, a Kiskőrös, a Lajosmizse, a Szabadszállás és a Jánoshalma. Mivel a Jánoshalma az előző fordulóban erőnyerő volt, így világos volt a képlet: a Jánoshalma kap egy ellenfelet a másik négy állva maradt ellenfél közül, és azon a mérkőzésen dől el, hogy hogyan alakul az elődöntő mezőnye. Kérdéses volt még az is, hogy – miután a Jánoshalma osztályozójának az időpontja korábban megváltozott – mikor rendezik azt az egy mérkőzést, ami önmagában képezi a kupa 3. körét. Hétfőn erre is választ kaptunk, június 16-án, szerdán. Akkor vívják meg ugyanis a Lajosmizse–Jánoshalma mérkőzést, amelynek a győztese továbbjut az elődöntőbe.

Kialakult a június 20-án esedékes két elődöntő párosítása is: Kalocsai FC–Kiskőrösi LC, Szabadszállási SE–Lajosmizsei VLC vagy Jánoshalmi FC.

A kupadöntőt a tervek szerint június utolsó hétvégéjén bonyolítják le.

Képünk a vasárnapi, Bácsalmás-Kalocsa kupamérkőzésen készült.
Fotó: Szentirmay Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában