diáksport

2021.05.13. 07:00

Évadnyitó sikerek a kiskunfélegyházi Jogging Plustól

Szentirmay Tamás

A 2. helyezett duatlon mix váltó újonc csapata

Fotó: Szentirmay Tamás

A Jogging Plus Sportegyesület két szakosztálya országos versenyen vett részt Balatonbogláron. A teniszezőknek a Kinder Trophy versenysorozat első állomását, míg a triatlonosoknak a duatlon országos bajnokságot rendezték, ahol 69 egyesület részvételével 800-nál is többen versenyeztek. Az egyesület harminc triatlonversenyzője kiváló eredményekkel teljesítette a korosztályuknak megfelelő távokat. Országos viszonylatban a Debreceni Sportcentrum és a Ferencvárosi TC után a Jogging Plus Sportegyesület a harmadik legnagyobb létszámú utánpótlásbázissal vett részt a duatlonmegmérettetésen. Az időjárás kedvező volt, napsütésben indult a futás, melyet a kerékpározás követett és végül ismét futással értek célba a résztvevők.

Az első napon újonc 1 kategóriában a fiúcsapat (Dékány Dominik, Szórád Kenéz, Borbás Tamás) 3. helyen, újonc 2 kategóriában a fiúcsapat (Pataki Benedek, Dékány Bence, Borbás Marcell) 2. helyen, a leánycsapat (Takács Luca, Simonovits Ildikó Kincső, Fábián Johanna) 4. helyen végzett. Az egyesület edzői, Németh László és Szentesi Szabolcs is rajthoz álltak és sikeresen teljesítették a távokat, miközben a tanítványok lelkesen szurkolva biztatták őket.

Másnap a duatlon mix váltó országos bajnokságon az újonccsapat (Simonovits Ildikó Kincső, Dékány Bence, Takács Luca, Pataki Benedek) a 2. helyen, a gyermekcsapat (Szórád Hanna, Kovács Mátyás, Karsai Hédi, Vincze Bálint) 8. helyen ért a célba, felkészítő edzőik Dinnyés-Kis Zsuzsanna, Németh László, Szentesi Szabolcs, Vidovics Zoltán voltak.

A teniszversenyen Kiskunfélegyházát három fiatal tehetség képviselte, a 12 évesek között Horváth Döme 2., míg a 8 éves Rekedt-Nagy Zoltán vigaszágon a 3. helyezést érte el. Rekedt-Nagy Panni a 24 fős mezőnyben a 3. helyen végzett, felkészítő edzőjük Rekedt-Nagy Zoltán volt.

A 2. helyezett duatlon mix váltó újonc csapata
Fotó: Szentirmay Tamás

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában