futsal

2021.04.17. 21:04

Tovább robog a bajnoki cím felé az SG Kecskemét Futsal U17-es csapata

Az SG Kecskemét Futsal U20-as és U17-es csapata a Nyírgyulaj vendégeként lépett pályára ezúttal, és bár az idősebbek kikaptak, az U17-es együttes újabb sikerrel lépett nagyot a bajnoki cím felé.

Nyitray András

Móra Viktor és U17-es csapata

Fotó: scoregoal.hu

U17: Nyírgyulaj KSE – SG Kecskemét Futsal 5-9 (2-4)

Móra Viktor értékelése az U17 meccséről: – Négy órás utazást követően kellett felpörögnünk és úgy gondolom, hogy jól sikerült. Megérdemelten rúgtunk négy szép gólt az elején. Az ellenfélnél volt két ügyes játékos, ők hozták vissza a meccsbe a hazaiakat, de fegyelmezett játékkal átvettük újra az irányítást. Büszke vagyok a csapatra, mert betartották a megbeszélteket, és igazi csapatmunka hozta meg a győzelmet.

U20: Nyírgyulaj KSE – SG Kecskemét Futsal 6-4 (3-2)

Móra Viktor értékelése az U20 meccséről: – Már a bemelegítésnél látszódott, hogy ez nem az az ellenfél, akivel korábban Kecskeméten összemértük tudásunkat. Az első félidőben rengeteg lehetőségünk adódott, de nem tudtunk élni velük sajnos. A második félidőben kénytelenek voltunk kapusunkat is kihozni a mezőnybe, sorra gyártottuk a helyzeteket, ám ezek kimaradtak. Sajnálom az eredményt, küzdöttünk, de ezúttal nem tudtunk pontot szerezni.

Móra Viktor és U17-es csapata
Fotó: scoregoal.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában