kézilabda

2021.04.28. 12:17

Nagy lépést tett előre a Mizse KC

Mutatjuk az elmúlt néhány nap megye I. és NB II-es női-férfi kézilabdameccsek eredményeit.

Nyitray András

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

Élvezetes mérkőzésekkel folytatódott a Bács-Kiskun megyei női I. osztály felsőházi rájátszása, melynek már a harmadik fordulóját rendezték. A kör nyertese egyértelműen a Mizse KC volt, mely legyőzte otthon a Nemesnádudvart, miközben a Kalocsa meglepő vereséget szenvedett Kun­szent­miklóson. A Lajosmizse ezzel továbbra is hibátlan, előnye négy pont a riválisokkal szemben, így a hétvégén akár a bajnoki címet is megszerezheti. A megyei férfibajnokságban nem született meglepetés, de a KTE U22 mögött egyre sűrűbb a mezőny, négy csapat is küzd a dobogós helyekért. Az NB II-es bajnokságban a Kiskőrös és a Baja nem bírt egymással a férfiaknál, győzelemnek örülhetett viszont a Kiskunmajsa, mely legyőzte a Csongrádot. A nőknél a Bácsalmás volt érdekelt, mely tizenkét góllal kapott ki a Gyulától.

NB II., férfi, Délnyugati csoport: Dunaújvárosi AC–Kiskunhalas 41–25, Kiskőrösi KS Kft.–Bajai KSE 22–22, Kalocsai KC–Holler UnFC 26–33.

NB II., férfi, Déli csoport: Cunder TU Kézisuli–KIKI SKFT 28–24.

NB II., férfi, Délkeleti csoport: Kiskunmajsai KC–Tigrisek Csongrádi KSE 34–27.

NB II., női, Délkeleti csoport: Bácsalmási PVSE–Corner-Gyulasport NKFT. 18–30.

Bács-Kiskun megyei férfi I. osztály: KHTK–Balogh Tészta TVSE 21–32, STE-Bs Plastic–Bácsalmási PVSE 29–19, Gézengúz UKC–Tiszaalpári SE 34–17.

Bács-Kiskun megyei női I. osztály, felsőház: Mizse KC–Nemesnádudvari NKSZE 37–29, Miklós KC–Kalocsai KC 36–31.

Bács-Kiskun megyei női I. osztály, alsóház: STE-Bs Plastic–Kiskunhalas 19–22, Kiskunmajsai KC–Kiskőrösi NKSZSE 26–20.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában