labdarúgás

2021.04.28. 14:03

Bács-Kiskun megyében több helyszínen is rendeznek 11-es rúgó versenyt

A hartai versenyen Böőr Zoltán és Csehi Tamás is rúg, de vajon kik jutnak be a Király Gábor fémjelezte országos döntőbe? Nem csak az EB tartogat izgalmakat futball berkekben a nyáron.

Nyitray András

Az eredetileg áprilisra tervezett Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság selejtezőit júniusban és nyár végén rendezik meg. Bács-Kiskun megyében júniusban Hartán és Kiskunhalason biztosan lesz selejtező, de várhatóan Soltvadkerten és Bátyán is összejön a megfelelő számú jelentkező a június 5-i versenyekre. A verseny egyszerű, mindenki újra rúg, aki belövi. Egészen addig, míg 4-16 játékos marad a végén, akik mehetnek a szeptemberi megyei döntőbe, majd akár az országos döntőbe, ahol Király Gáborral is találkozhatnak. A döntőkben már párbajok lesznek a rúgók között.

A végső győztes akár 10 millió forintot is nyerhet.

Bács-Kiskun megyében már több mint 400-an regisztráltak a versenyre, izgalmas versenyeknek nézünk elébe, vajon a fiatalabb vagy az idősebb megyei góllövők a hatékonyabbak a tizenegyespontról? A fiatal kerekegyházi megyei gólkirály Kovács Péter, vagy a rutinos góllövő kiskunfélegyházi Tököli Attila a megye legjobb tizenegyes rúgója? Netán nem is a gólvágók a legbiztosabb lábúak a büntetőpontnál? Egy hartai, szakmári, kiskunhalasi, bátyai vagy soltvadkerti hátvéd is bejut esetleg az országos döntőbe?

Az időpont igen, de a terv nem változott, a szervezők továbbra is keresik a legbiztosabb lábú rúgókat. Részletek a tizenegyesrugo.hu oldalon.

Király Gábor, a verseny fővédnöke

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában