RÖPLABDA

2021.02.19. 14:36

Zuglóban indul a rájátszás a Röpke számára

Február 20-án, szombaton veszi kezdetét a női röplabda bajnokság NB II Kelet Felsőházának rájátszása, a a BVSC-Zugló otthonában lép pályára.

Vincze Miklós

A két csapat a tavalyi év rájátszásában mérkőzött volna meg egymással, ám a járvány akkor keresztülhúzta a bajnokság eredeti programját, az idén azonban összecsap a két együttes.

A HÉP Röpke az idén második helyezettként végzett az NB II Kelet B csoportjába, ezzel kvalifikálva magát a Kelet felsőházába. A zuglóiak az NB II Kelet A csoportjában az első helyet szerezték meg.

– Mindenképpen győzni akarunk az elkövetkezendő mérkőzésen, ahogy minden összecsapáson – nyilatkozta a mérkőzést megelőzően Kása Róbert, a kecskemétiek vezetőedzője. – A holnapi napon sajnos lesznek hiányzóink, ami nehezíti a helyzetünket. Az ellenfelet nem ismerjük, a lényeg az, hogy a saját játékunkat érvényesítsük a pályán. A csapat számára beállt a heti két edzés, ami már nagyon szükséges volt számunkra. A rájátszásban magasabb színvonalú mérkőzések várnak ránk, ezért bízom a lányokban, hogy magas sportértékű játékot tudnak felmutatni.

Mindkét csapat jól teljesített a bajnokságban, így szoros mérkőzésre lehet számítani. A találkozó szombaton 16 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában