Kosárlabda

2021.02.06. 22:33

Izgalmas hajrában nyert a Nagykőrös Pécsen

A megannyi hiányzó miatt foghíjas Nagykőrösi Sólymok Pécsen lépett pályára a férfi kosárlabda NB I./B Piros csoportjában. Az őrült végjátékot hozó mérkőzésen diadalmaskodott a nagykőrösi szív.

Vincze Miklós

Forrás: Shutterstock

Remek kezdést követően jó darabig kézben tartotta a meccset Lakosa Zsolt csapata, a 3. negyedben sikerült el is lépnie a hazaiaktól. Az utolsó játékrészben feljöttek a Baranya megyeiek, a Sólymok azonban egy elképesztő izgalmas végjátékban behúzta a meccset.

NKA Pécs – Nagykőrösi Sólymok KE 70–75 (22–24, 15–15, 13–25, 20–11)

Nagykőrösi Sólymok: Kovács Soma 22/9, Molnár Miklós 19/12, Fehér Péter 14/3, Mácsai Károly 9, Jenei Gergő 6, Kónya Levente 5/3, Mester Márk, Szrapkó Ádám, Kakulya Sándor, Petrás Vajk, Kocsis Attila, Filep Áron; Edző: Lakosa Zsolt, Kovács Sándor.

Lakosa Zsolt, a nagykőrösiek vezetőedzője így értékelt a mérkőzés lefújása után: – Tartottunk az akadémista fiataloktól, mert nagyon jól játszottak az utóbbi időben, megszorongatták a toronymagas esélyes Nyíregyházát is. Mi a rutinunkban, a tapasztalatunkban bíztunk, ők pedig a lendületükben, a gyorsaságukban. Mindkét csapat a maga erényeinek köszönhette a pontjait, végül mi nyertünk, aminek nagyon örülünk.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában