kosárlabda

2021.02.23. 07:00

A bajaiak és a nagykőrösiek sem jártak sikerrel

A Bajai Bácska és a Nagykőrösi Sólymok is hazai pályán játszott a hétvégén a férfikosárlabda NB I./B Piros csoportjában, egyikük sem járt sikerrel. A Bajai Bácska mérkőzése egészen az utolsó öt percig teljesen nyílt volt, a találkozót, amelyen Milos Vukicevic huszonöt pontot szerzett, a hajrában fordította a maga javára az NKA Pécs.

Vincze Miklós

Forrás: shutterstock.com

Bajai Bácska FKE–NKA Pécs 63–68 (16–13, 21–18, 16–18, 10–19)

A tisztes helytállásban reménykedett a Nagykőrösi Sólymok a MAFC elleni hazai mérkőzés előtt. Nem is vallott szégyent Lakosa Zsolt erősen tartalékos csapata, hiszen az első félidő után még vezetett, ám a hajrát jobban bírták a fővárosiak. Hazai részről elsősorban Molnár, Fehér és Mácsai vállalták magukra a pontgyártást.

Nagykőrösi Sólymok–MAFC 77–86 (23–16, 21–24, 13–21, 20–25)

A Kecskeméti KC az elmúlt héten két mérkőzést is megvívott a női amatőr kosárlabda NB I. Zöld csoportjában. Mind a két mérkőzést elveszítették ugyan Kónya Levente tanítványai, a tisztes helytállás azonban nem maradt el, hiszen hét közben az 5. helyen tanyázó Törekvés otthonában csak három ponttal kaptak ki, hétvégén pedig megszorongatták hazai pályán az éllovas MTK együttesét.

Borítóképünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában