labdarúgás

2020.12.06. 16:29

Az élen várhatja a tavaszi folytatást a KTE

Óvatosan, kicsit enerváltan játszott a KTE a Honvéd II. vendégeként az első félidőben. A második játékrészben azonban jól futballozott a kecskeméti gárda, és megnyerte a találkozót.

Borbély Károly

Jakab Dávid (labdával) szerezte a KTE első gólját

Fotó: Bús Csaba

A KTE-Hufbau az NB III. Közép csoportjának 21. fordulójában a Honvéd II. vendége volt. Az év utolsó meccsén a második félidőben dőlt el a kecskeméti együttes javára a párharc. A hírös városi lilák győzelme azt jelenti, hogy az élen telelnek a tavaszi szezon kezdetéig a húsz csapatot számláló tabellán.

– Gratulálok a Kecskemétnek, abszolút megérdemelten győzött! Voltak momentumaink a meccsen, amikor tudtunk dominálni, és ez nekünk pozitívum egy szinte már NB II.-es csapat ellen. Egy nagyon jó fejlődési lehetőség volt ez újra számunkra, megtapasztaltuk, milyen egy igazi felnőtt csapat ellen játszani – mondta a hazaiak vezetőedzője, Simon Miklós, míg a vendégeket írányító Gombos Zsolt így vélekedett: – Elég óvatosan kezdtünk, enerváltak voltunk, kicsit rágörcsöltünk a meccsre, a játékunk lassúbb és óvatosabb volt. Ez jellemezte az első félidőt, ami így összességében ikszes volt. A szünetben megbeszéltük a teendőket, teljesen más csapat is futott ki a pályára. Jól futballoztunk, főleg a jobb oldalon vezettünk akciókat, végül két gólt is szereztünk. Az utolsó tizenöt percben már nem volt annyi lehetőségünk, viszont ott a védőink nagyon jól megoldották a mai feladatot, úgyhogy összességében megérdemelten szereztük meg a három pontot.

Bp. Honvéd-MFA II.–KTE-Hufbau 0–2 (0–0)

Budapest, zárt kapuk mögött. Vezette: Gáspár András (Kesszthelyi Tamás, Baráth Noémi)

Honvéd: Berla – Uzoma (Eördögh, 66.), Török, Kálnoki Kis, Gale (Kovács D., a szünetben), Lukács (Benczenleitner, 66.), Cipf, Buna (Bartha, 76.), Tóth-Gábor, Pekár, Keresztes (Kerezsi, a szünetben). Vezetőedző: Simon Miklós

KTE: Mészáros – Puskás G., Gál, Vágó, Grünvald – Jakab (Ludasi, 73.), Szalai G., Károly (Barkóczi, 90.) – Tóth D. (Gábor, 90.), Puskás Z. (szalai J., 63.), Constantinescu (Pantelis, 73.). Vezetőedző: Gombos Zsolt

Gólszerző: Jakab (0–1) a 61., Szalai G. (0–2) a 67. percben.

Jakab Dávid (labdával) szerezte a KTE első gólját
Fotó: Bús Csaba

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában