labdarúgás

2020.10.08. 13:12

Hazai pályán szerepel a KTE, idegenben a TLC

Az NB III.-as bajnokság 13. fordulójában hazai pályán szerepel a KTE-Hufbau, míg a Tiszakécske LC Balassagyarmaton vendégeskedik. A kecskeméti együttes egy botlás után fogadja a Dunaújvárost, a TLC pedig zsinórban hat nyertes meccs után utazik a nógrádi alakulathoz.

Borbély Károly

Jakab Dávid (balra) és Szalai József gólörömét szombaton is örömmel látnák a KTE-hívek

Fotó: Bús Csaba

Zsinórban hét bajnoki megnyerése után a legutóbbi fordulóban kikapott a Dabas-Gyón vendégeként a KTE-Hufbau az NB III. Közép csoportjában.

– Mi azt a célt tűztük ki, hogy minden bajnokit meg kell nyernünk – mondta Gombos Zsolt, a KTE vezetőedzője arra a felvetésre, hogy ha minden nyolcadik meccsen kap ki az együttese, akkor elégedettek lehetnek a csapat szurkolói. – Minden mérkőzés más, és ez bebizonyosodott az elmúlt hétvégén is. Ritkán szoktam arról beszélni, hogy tartalékosak vagyunk, de a Dabas-Gyón ellen két meghatározó védekező játékos, Vágó Levente és Kis Balázs nem állt a rendelkezésünkre, és ez problémát okozott. Ugyanakkor a helyükre beállók azért vannak, hogy bizonyítsanak.

A szakember szerdán még nem tudta megmondani, hogy az említett két labdarúgó pályára léphet-e a szombati bajnokin, amikor a 13. fordulóban a Dunaújvárost fogadják 17 órakor a Széktói Stadionban. Ha nem, akkor három alapemberére nem számíthat Gombos Zsolt, a Dabas-Gyón elleni találkozón ugyanis második sárga lap után kiállították Grünvald Attilát, aki egy meccses eltiltást kapott.

– Akár ott lesz a sorainkban Vágó és Kis, akár nem, mindenképp változtatunk valamit, mert egy vereség után ezt kell tenni. Azon dolgozunk, hogy a Dunaújváros ellen nyerjünk, hisz hazai pályán mindenképp szeretnénk megörvendeztetni a szurkolóinkat – tette hozzá Gombos Zsolt.

A Keleti csoportban szereplő Tiszakécskei LC remek sorozattal a háta mögött várhatja a 13. fordulót, a TLC ugyanis hat győztes bajnoki után utazik szombaton Balassagyarmatra, a 15 órakor kezdődő találkozóra.

Jakab Dávid (balra) és Szalai József gólörömét szombaton is örömmel látnák a KTE-hívek
Fotó: Bús Csaba

A 13. forduló további mérkőzései:

Szombat, Közép csoport: FTC II.–Hódmezővásárhely, Újpest II.–Honvéd II., Paks II–Vác, mindhárom 11 órakor. Kozármisleny–Szekszárd, Taksony–ESMTK, Körösladány–Dabas-Gyón, FC Dabas–Szegedi VSE, Monor–Rákosmente, Majos–Iváncsa, mindegyik 15 órakor.

Keleti csoport: Mezőkövesd II.–Sajóbábony, Salgótarján–Kisvárda II., Tiszafüred–Cegléd, Hatvan–Gyöngyös, Tállya–Jászberény, Putnok–DVTK II., Eger–Füzesgyarmat, Sényő–DVSC II., BVSC–Tiszaújváros, mindegyik 15 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában