futsal

2020.07.30. 07:30

Mánya Szabolcs gyorsan beilleszkedett

A középmezőny elejéhez várja az SG Kecskemét Futsal csapatát Mánya Szabolcs. A csapat új játékosa gyorsan megtalálta a hangot társaival.

Borbély Károly

Középen három új játékos: Récsei Péter, Nyeste Csaba (a DEAC-ból) és Mánya Szabolcs (Székelyudvarhelyről). Valamint a régiek közül Tombácz Róbert (hátul balra) és Sallai Bence (ül)

Forrás: SGKF

Több új játékossal a fedélzetén kezdte meg a felkészülést a férfi élvonalbeli bajnokság 2020/2021-es szezonjára az SG Kecskemét Futsal. Köztük a rutinos Mánya Szabolccsal, aki Székelyudvarhelyről érkezett a hírös városi együtteshez.

– Eddig csupa pozitívat tapasztaltam, úgy gondolom, jó döntést hoztam, hogy az SG Kecskemét Futsalhoz igazoltam – mondta a 31 éves játékos. – A csapattársak nagyon segítőkészek, bármiben támaszkodhatom rájuk. Kiválóan érzem magam. Még sok az újdonság számomra, de igyekszem felfedezni Kecskemétet. A főtér és környéke, a Kéttemplom köz nagyon hangulatos, ezek tetszenek egyelőre a legjobban – mondta Mánya Szabolcs, aki egy hétnyi közös munka után beszélt arról is, hogy milyennek ítéli meg a csapatot: – Motivált az egész társaság, és szerencsére gyorsan megtaláltuk a közös hangot, ami fontos tényező. Nehéz felmérni egyelőre, hogy a keretünk milyen játékerőt képvisel majd. Az ellenfeleket sem ismerjük még alaposan, de az első benyomások alapján úgy gondolom, hogy a céljainkat teljesíteni tudjuk és legalább a középmezőny elejéhez fogunk tartozni.

Az SG Kecskemét Futsal ma estétől vasárnapig Soltvadkerten edzőtáborozik, ez alatt hat edzést tart a társaságnak a szakmai stáb. A jövő héten pedig megkezdődnek a felkészülési mérkőzések is. A hat találkozóból ötöt hazai környezetben, a Messzi István Sportcsarnokban játszik a csapat, míg egyet a Dunaújváros vendégeként.

A tervezett menetrend

Augusztus 6., 19.30 óra: SG Kecskemét–Újpest.

Augusztus 11., 19.30: SG Kecskemét–ELTE.

Augusztus 13., 19.00: Dunaferr–SG Kecskemét.

Augusztus 17., 19.30: SG Kecskemét–Dunaferr.

Augusztus 19., 19.30: SG Kecskemét–Veszprém.

Augusztus 21., 19.30: SG Kecskemét–TFSE.

Középen három új játékos: Récsei Péter, Nyeste Csaba (a DEAC-ból) és Mánya Szabolcs (Székelyudvarhelyről). Valamint a régiek közül Tombácz Róbert (hátul balra) és Sallai Bence (ül)
Fotó: SGKF

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában