díjugratás

2020.04.01. 11:38

Elmarad a nemzetközi lovasverseny Kiskunhalason

A Hirling József Lovasparkot üzemeltető Lovas és Szabadidő Központ Kft. vezetése a május 1–3. közötti, 43. CSI** Kiskunhalasi Nemzetközi Díjugrató Lovasversenyt nem tartja meg. A rendezvény lemondását – egyeztetve a Magyar Lovassport Szövetséggel – a Nemzetközi Lovas Szövetségnél (FEI) írásban bejelentették a szervezők.

Pozsgai Ákos

Egyelőre minden esemény elmarad a lovasparkban

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Pozsgai Ákos

A veszélyhelyzet időszakában minden más betervezett esemény is elmarad a lovasparkban. A lovasbázis úgynevezett alapüzemmódban működik ebben az időszakban, a lovak felügyeletét, gondozását, ellátását, szükséges mozgatását a társaság kijelölt munkatársai a bevezetett higiéniai-­biztonsági előírások betartásával továbbra is végzik – áll a lovasparkot üzemeltető társaság közleményében.

A Lovas és Szabadidő Központ Kft. elhatározott szándéka, hogy a veszélyhelyzet elmúlásával, a járvány miatt bevezetett korlátozó intézkedések feloldását követően a 2020. évi versenynaptár programjait folytatja, amelyről időben tájékoztatja a nyilvánosságot és a lovassportbarátokat.

A szervezők bíznak abban, hogy a július 17–19-re tervezett Országos Díjugrató Grand Prix-n – mint az év kiemelt versenyén – már tudják fogadni a versenyzőket, csapatokat és a közönséget – tájékoztatott Juhász Tibor, a Lovas és Szabadidő Központ Kft. ügyvezetője.

Egyelőre minden esemény elmarad a lovasparkban
Fotó: Pozsgai Ákos / Petőfi Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában