Kosárlabda

2020.03.10. 15:43

Műteni kell a KTE-Duna Aszfalt légiósát, Cleveland Thomast

A szombati, körmendi mérkőzésen komoly sérülést szenvedett el Cleveland Thomas, a KTE-Duna Aszfalt férfi kosárlabda csapatának az amerikai légiósa.

Vincze Miklós

Cleveland Thomas, a KTE-Duna Aszfalt légiósa

Fotó: Bús Csaba

Az orvosi konzílium eredményeként kedden délelőtt eldőlt, hogy Cleveland Thomast műteni kell, így a játékosra a csapata hónapokig biztosan nem számíthat. A férfi első osztályú kosárlabda bajnokságban szereplő KTE-Duna Aszfalt amerikai légiósa, Cleveland Thomas a hétvégi, körmendi mérkőzésen vállsérülést szenvedett.

A játékost ideiglenes jelleggel rögtön a mérkőzés után, a körmendi kórházban ellátták, alaposabb kivizsgálására aztán Kecskeméten került sor. A végső diagnózis a Bács-Kiskun Megyei Kórházban elvégzett MR-vizsgálatok után született meg, és annak értelmében meg kell műteni a kecskemétiek légiósát.

Cleveland Thomas, a KTE-Duna Aszfalt légiósa (jobbról)
Fotó: Bús Csaba

Az operációt követően több hónapnyi rehabilitáció vár rá, így ebben a szezonban már nem számíthat rá a szakmai stáb. A műtétre már pénteken sor kerül, a klub szakmai stábja mindent elkövet annak érdekében, hogy a játékkos felépülése minél gyorsabb és gördülékenyebb legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában