Labdarúgás - NB III.

2019.11.10. 21:23

Rengeteg ziccert elpuskázott a KTE

A szerencsésebb csapat győzött a KTE–Kozármisleny vasárnapi találkozóján. A hazaiak rengeteg helyzetet kidolgoztak, sok ziccert kihagytak, nem érdemeltek vereséget, de végül pont nélkül maradtak.

Borbély Károly

A csereként beálló Vágó Levente (balra) szerezte a kecskeméti együttes szépítő találatát

Fotó: Bús Csaba

KTE-Hufbau – Kozármisleny 1–2 (0–1)

NB III.-as labdarúgó mérkőzés, 14. forduló. Kecskemét, 100 néző. Vezette: Jakab Árpád (Zsákai Milán, Dobos Dávid)

KTE: Mészáros – Tamaskó (Fehér, 59.), Asztalos, Urbán, Grünvald – Hirman (Vágó, 78.), Szalai G. – Kéri, Hegedűs M., Patvaros – Barna B. (Babolek, 68.). Vezetőedző: Zoran Kuntics

KFC: Somogyi – Horvát (Kónya, 81.), Kocsis A., Berdó, Füredi, Turi – Fenyvesi, Rácz, Márkvárt (Dalipi, 66.) – Csernik (Győrfi, 88.), Jelena. Vezetőedző: Pókos Csaba

Gólszerző: Vágó (91.), ill. Horvát (18., 62.)

„Az a minimum, hogy ma nem érdemeltünk vereséget… Két egyforma gólt kaptunk, ezek a szituációk már nem a tudáson múlnak, vagy hozzád pattan a labda, vagy nem, esetünkben mindig az ellenfélhez. Már az első félidőben eldönthettük volna a meccset, ami nem sikerült, az üres kapuba sem tudtunk betalálni. Utána futottunk az eredmény után, a játékosok becsülettel küzdöttek, de nem sikerült visszajönnünk, amit nagyon sajnálok, mert többet érdemeltünk volna.” – mondta a találkozó után a kecskemetite.hu portálnak nyilatkozva Zoran Kuntics, a KTE vezetőedzője.

Pókos Csaba így vélekedett: „Nagyon nehéz szakmailag mit mondani, láthattuk, hogy milyen pályán játszottunk, két-három centis víz is állt rajta a meccs előtt. Tulajdonképpen játszani nem is nagyon lehetett rajta. Sosem szoktam ilyet kérni a játékosoktól, de a meccs előtt azt beszéltük meg, hogy egyszerű megoldásokra törekedjünk, minél előbb rúgjuk el a kapu elől a labdát a támadózónába, próbáljunk meg pontrúgásokat kiharcolni, és azokból esetleg valamit kihozni. Ez bejött, lecsorgó labdákból sikerült gólokat szereznünk. A hazai csapat igyekezett nyomást gyakorolni ránk, de a vezetést végül meg tudtuk őrizni. Ezen a napon nekünk volt szerencsénk.”

A csereként beálló Vágó Levente (balra) szerezte a kecskeméti együttes szépítő találatát
Fotó: Bús Csaba

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában