labdarúgás - megye II.

2019.11.04. 14:29

Otthon hengerelt a KHTK II.

Igazi hatpontos mérkőzést vívtak Kiskunfélegyházán, hiszen a forduló előtt a tabellán a 9. helyen tanyázó Kiskunfélegyházi HTK II. a 10. helyen álló Izsákot fogadta a megyei másodosztályú bajnokság Északi csoportjában.

Vincze Miklós

Fotó: Szentirmay Tamás

Előzetesen a Kiskunfélegyháza tűnt az esélyesebbnek, hiszen egy gyenge őszi kezdés után egyre inkább formába lendülnek Kádár Tamás tanítványai, az Izsák pedig inkább otthon vitézkedik. Az előzetes papírformát realizálta is a félegyházi gárda, Polgár már a 3. percben megszerezte a hazaiak számára a vezetést, a 34. percben pedig kettőre növelte az előnyt.

Cseh második félidő elején született góljával a lényegi kérdéseket a hazaik eldöntötték. Dunai még egyszer kettőre csökkentette a hátrányt, a hajrában azonban újra csak hazai gólok születtek, Makány és Kadosa találatainak köszönhetően 5–1 arányban győzött a KHTK II.

KHTK II–Izsák 5–1 (2–0)

Kiskunfélegyháza, 50 néző. Vezette: Nagy A. (Borbényi, Juhász L.)

Kiskunfélegyházi HTK II: Magyar – Lapsánszki (Bense), Cseh D., Sánta, Keresztesi, Makány (Páli), Kurgyis (Oroszi), Farkas, Polgár, Zs. Juhász (Kadosa), Fricska (Berekszászi). Edző: Kádár Tamás

Izsák: Szalaki – Petrányi, Mihály, Kárász (Kovács Z.), Tóth J. (Cseh Á.), Dunai, Prikidánovics, Baráté, Zsigó (Páli), Zeleni (Vig), Suba. Edző: Ungor Pál

Gólszerző: Polgár 3., 34., Cseh D., 56., Makány 74., Kadosa 81., ill. Dunai 70.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában