Kiskunfélegyházi HTK II.

(H)azám!
Internetes családi vetélkedősorozat indult
nincs lazsálás / 19 perce
Csepregi Éva aktív életet él otthon (videó)
Térdműtéte óta sokat tornázik és legkevesebb napi 10 kilométert szobabiciklizik.
Gyász
"Szeretet és jóság voltál, a családértéltél-haltál. Nagyon fáj a szívünk érted, őrizzük drága emléked." Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Édesapám, Apósom, Nagypapánk, Testvérünk 2020. március 19-én, életének 76. évében elhunyt. Utolsó útjára római katolikus egyház szertartása szerint, 2020. április 2-án 10.45 órakor kísérjük a kecskeméti Köztemetőben. MÉSZÁROS JÓZSEF Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága szerettünk temetésén részt vesznek, és fájdalmunkban osztoznak. A kialakult egészségügyi helyzetre tekintettel nem várjuk el a személyes részvételt, kegyeletüket egy későbbi időpontban is leróhatják elhunytunk végső nyughelyénél, családi sírboltunknál, a HE 1/2 sírhelyen. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük! A gyászoló család.
Megrendülten tudatjuk, hogy HERCZEG JÓZSEFNÉ Vastag Anna jászszentlászlói lakos, 2020. március 14-én, életének 90. évében elhunyt. Búcsúztatását 2020. március 31-én, 15.00 órakor a jászszentlászlói temetőben a lehető legszűkebb családi körben katolikus szertartás szerint rendezzük. A járvány veszély miatt kérjük, hogy a személyes részvételt mellőzzék! Együttérzésüket és megértésüket köszönjük! Gyászoló családtagjai.
"Búcsú mit nem mondtál ki nekünk, elmaradt, hisz még élni akartál e földi kín alatt. Vállalni gyermekeidért minden szenvedést, nap mint nap szívünkbe önteni a reményt. Sosem sírtál, sosem panaszkodtál, Te mindenkinek gyógyír voltál. Meghasad a szív, s a tudat a mérhetetlen fájdalom alatt. Élni tovább Édesanya nélkül, várni Téged reménytelenül. Gazdagabb lett az ég Veled, Édesanyánk Isten Veled!" Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága jó Édesanyánk, Nagymamánk, Dédnagymamánk BENCSIK GÁBORNÉ Csanádi Franciska nagykőrösi lakos, életének 97. évében, türelemmel viselt hosszú betegség után csendesen elhunyt. Drága szerettünket 2020. március 31-én, kedden 14.00 órakor kísérjük utolsó útjára a nagykőrösi katolikus temetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család. Táviratcím: Bencsik Franciska és családja Szigü Temetkezési Kft. 2750 Nagykőrös, Jókai u. 4.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy MADÁR JÓZSEFNÉ Tóth Mária kecskeméti lakos, 2020. március 13-án, 89 éves korában elhunyt. A körülményekre való tekintettel szűk családi körben helyeztük örök nyugalomra. Együttérzésüket köszönjük. Gyermekei, menyei, veje, unokái, dédunokái és a gyászoló család.
"Sajnos nem jössz már, s nem hallom hangodat, Még a gyertya lángja sem enyhíti hiányodat. Egyre csak múlnak a napok , a hetek, De hangod csak azt súgja: "Sajnos nem jöhetek!"   NÉMET LÁSZLÓ halálának 5. évfordulóján soha el nem múló fájdalommal emlékezik: szerető feleséged, fiad, menyed, unokáid.
"Küzdöttél, de már nem lehet, Csend ölel át és szeretet. Csak az hal meg, kit felednek, Örökké él, kit igazán szeretnek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy ÚJVÁRI GÁBOR kecskeméti lakos, 78. évében elhunyt. Szűk családi körben búcsúzunk tőle. A gyászoló család.
"Nyugszik a szív, mely értünk dobogott Pihen a kéz, mely értünk dolgozott De Te szívünkben örökké élni fogsz Mindig ragyogni, ahogy a csillagok." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SZABÓ VINCÉNÉ Sarkadi Lídia kecskeméti lakos, türelemmel viselt hosszú betegség után, 2020. március 20-án életének 73. évében elhunyt. Temetése 2020. március 27-én, 10.45 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a temetésen megjelennek, fájdalmunkban együtt éreznek. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy PAPP ISTVÁN az FM Hivatal egykori dolgozója, életének 82. évében elhunyt. Temetés 2020. március 27-én, 14.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. A gyászoló család.
Mély fájdalommal tudatjuk, hogy BARCSA MIHÁLYNÉ Bársony Piroska tiszaalpári lakos, 2020. március 19-én, 77 éves korában elhunyt. Felejthetetlen halottunk földi maradványait szűk családi körben helyeztetjük örök nyugalomra a tiszaalpári Újfalusi Temetőben. Megértésüket és együttérzésüket köszönjük. A gyászoló család.
"Nincs a világon annyi szeretet, amennyit most elveszítettünk. Nincs annyi könny, mely méltán elsirat és sebeinkre írt ad és vigaszt." Ezúton fejezzük ki köszönetünket mindazoknak, akik KOVÁCS LÁSZLÓNÉ Jurinka Eszter elvesztésének gyászában osztoznak velünk. Szerettünket 88. évében ragadta el a halál, és immáron örök békességben nyugszik. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk, hogy CSUKÁS PÁL autós oktató kecskeméti lakos, életének 64. évében elhunyt. Búcsúztatása 2020. március 26-án, 15.00 órakor lesz a kecskeméti Köztemetőben. Minden külön értesítés helyett. Részvétnyilvánítás mellőzősét kérjük. A gyászoló család.
BALOGH JOLÁN vasdiplomás tanító, pedagógus szakos tanár volt kecskeméti lakos, életének 88.évében elhunyt. Szerettünk hamvait szűk családi körben, a Zalaegerszegi Szűz Mária Szeplőtelen Szíve Plébánia altemplomában, 2020. március 20-án helyeztük örök nyugalomra. Gyászoló Család.
"Ne búsúljatok Nekem már nem fáj semmi, ha eljön az este csillagként tudok nekten üzenni. Tekintsetek fel az égre ott fogok ragyogni, szívetek egy darabja voltam amit nem lehet pótolni." Fájó szívvel emlékezünk JÓZSA JÓZSEF halálának 3. évfordulója, névnapja és közelgő 50. születésnapja alkalmából. Szerető családja.
"Életünknek egén fénylő csillag voltál, Itt hagytál bennünket, még csak nem is szóltál, Most, hogy már kialudt az áldott fényed, Pótolhatatlan lesz a Te drága lényed" Mély fájdalommal tudatjuk, mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KOVÁCS DÁNIEL LÁSZLÓ ágasegyházi lakos, 26 éves korában elhunyt. Temetése 2020. március 23-án, 15.00 órakor lesz az ágasegyházi temetőben református szertartás szerint. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak akik mély gyászunkban velünk együtt éreznek. A gyászoló család.
"Olyan csend van nélküled, hogy szinte hallani amit utoljára akartál mondani. "Szívedben nem volt más, csak jóság és szeretet, munka és küzdelem volt egész életed." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy SEBŐK LÁSZLÓNÉ Vörös Erzsébet ágasegyházi lakos, 79 éves korában elhunyt. Temetése 2020. március 25-én, 14.00 órakor lesz az ágasegyházi temetőben. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük. A gyászoló család.
"Szívedben nem volt más csak jóság és szeretet, munka és küzdelem volt egész életed." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy KEREKES ISTVÁNNÉ Gyöngyösi Mária helvéciai lakos, 70 éves korában elhunyt. Temetése 2020. március 24-én, 14.00 órakor lesz a helvéciai temetőben. A helyzetre való tekintettel a temetésen történő személyes részvétel helyett, azt is megköszönjük, ha fohászt mondanak érte. Minden külön értesítés helyett. A részvétnyilvánítás mellőzését kérjük! A gyászoló család.
"Bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, szívből szeretünk, s nem feledünk Téged!" Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk SÁRKÖZI LAJOSNÉ Terike halálának 5. évfordulójára. Szerető családja.
"Annyira akartam élni,betegséget legyőzni búcsúztam volna tőletek,de erőm nem engedett. Így búcsú nélkül szívetekben élhetek." Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy GATTYÁN MIHÁLY MIKLÓS díszítőfestő-restaurátor Kecskemét, Gólya utcai lakos 71 éves korában elhunyt. Hamvasztás utáni búcsúztatása 2020. március 20 -án, 11.00 órakor lesz a Szent Miklós Barátok templomának urnatemetőjében. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család.
Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy özv. VÉGH ISTVÁNNÉ Wolford Mária jakabszállási lakos, életének 82.évében elhunyt. Temetése 2020. március 21-én 11 óra 30 perckor lesz a jakabszállási Temetőben. Minden külön értesítés helyett. A gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy JUHÁSZ-VARGA PÁLNÉ szül.: Berta Piroska kiskunfélegyházi lakos, 85 éves korában elhunyt. Temetése 2020. március 20-án, 10.00 órakor lesz az Alsótemetőben. Lelki üdvéért az engesztelő szentmisét 2020. március 20-án reggel 07 órakor a Szent István templomban tartjuk. Ezúton mondunk köszönetet mindazoknak, akik a búcsúztatáson megjelennek és fájdalmunkban osztoznak. A gyászoló család.
van az a pénz... / 36 perce
Csúcsösszegért vihetik a Real fiatalját
15 centrumban / 1 órája
Szájmaszk készül a szakmai gyakorlaton
csendes gyilkos / 1 órája
180 millió nő mindennapjait keseríti meg az endometriózis
számos kérdés akad / 1 órája
Miért hátráltatta a védekezést az EU járványügyi hivatala?
Török Józsefné / 2 órája
Porcelánbabákat gyűjt a tiszaalpári nagymama
Szentirmay Tamás
beruházás / 2 órája
Minibölcsőde épül Szalkszentmártonban
Gulyás Sándor