labdarúgás - megye I.

2019.10.14. 17:19

Tarolt a Kiskőrös a derbin

A szomszédvári rangadók fordulójában három derbi is akadt, ezek egyike volt a Kiskőrös-Akasztó örökrangadó. A mérkőzésre mindkét fél nagyon készült, a 4–0-ás végeredmény azt mutatja, hogy a hazaiaknak sikerült a ráhangolódás.

Vincze Miklós

Fotó: Beniczki Dávid

Szép számú nézősereg előtt futottak ki a pályára a csapatok. A találkozó első félidejében inkább a küzdelem dominált, gólnak csak egyszer tapsolhattak a hazai szurkolók, akkor Salami Eugene lőtt egy remek átemelést követően a jobb alsó sarokba, 1–0, ez maradt a félidei eredmény.

A második játékrész elején aztán hamar megnyugtatóra növelte az előnyét a Miskovicz-legénység, az 53. percben Lesták vezethette rá a kapusra a labdát, és emelte fölötte a kapuba, 2–0. Az akasztóiak hiába próbálkoztak, nekik ezen a napon semmi sem sikerült, annál inkább a hazaiaknak, akik a mérkőzés végén gyakorlatilag gáláztak, előbb Petrovics Kevin, majd újra Salami talált a vendégek hibáit kihasználva a hálóba.

Miskovicz Bálint, a Kiskőrös edzője: – Végre nyertünk! Átérezte a csapat, hogy milyen fontos mérkőzés előtt álltunk. Szépszámú nézősereg jött ki a meccsre. Ma kiszakadt az a bizonyos gólzsák, elkaptuk azt a bizonyos fonalat. Maximálisan elégedett vagyok a csapattal, mert igazi csapat volt, csúsztak-másztak a játékosaim a három pontért, csak gratulálni tudok nekik. Sok sikert kívánok az Akasztónak.

Judák László, az Akasztó technikai vezetője: – Rettentően szomorúak vagyunk. Az első félidőben kiegyenlített volt a játék. A második játékrészben próbáltunk kitámadni, de emiatt beleszaladtunk egy nagy vereségbe. Továbbra is az a problémánk, hogy eladjuk a labdákat, és ezzel felhozzuk az ellenfelet. Ismét saját magunkat vertük meg. A szurkolóinknak köszönjük, hogy ilyen sokan elkísértek bennünket, nincs mese, igyekszünk őket kárpótolni a jövőhéten.

Kiskőrös–Akasztó 4–0 (1–0)

Kiskőrös, 400 néző. V.: Baráth (Minda, Juhász).

Kiskőrös: Ámann – Geiger, Katona (Petrovics, 72.), Pintyi, Kapus, Salami, Madácsi, Hajnal, Lesták (Oláh, 59.), Mokrickij, Vajda. Edző: Miskovicz Bálint.

Akasztó: Piránszki – Patai G. (Fésüs, 82.), Tratter (Biber J., 82.), Kerekes (Megyes, 70.), Kudron (Lázár, 70.), Juhász, Szabó Zs., Cebei, Vin­cze (Bánszki, 59.), Palla, Patai B. Edző: Szrenkó István.

Gól: Salami (28., 80.), Lesták (53.), Petrovics (75.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában