Labdarúgás

2019.10.01. 13:29

Kovrig Ákos ment is, maradt is

Új szerepkörbe került az SC Hírös-Ép játékos-edzője. Megtisztelő feladattal kereste meg az Újpest FC, így kecskeméti szerepköreiből egyet, az utánpótlás sportigazgatóit kénytelen volt leadni, de maradt a megye kettő északi csoportjában remekül szereplő játékos-edzője.

Vincze Miklós

Kovrig Ákos

Forrás: Petőfi Népe

A megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság Északi csoportjában listavezető SC Hírös-Ép trénere az utóbbi időszakban párhuzamosan látta el az SC Hírös-Épnél a vezetőedzőség mellett az utánpótlás sportigazgatói feladatokat is. Kovrig Ákost azonban nemrég megkereste a nagy hagyományokkal rendelkező és jelenleg is az élvonalban szereplő Újpesti FC, ahol a napokban vezető játékos-megfigyelői pozícióban munkába is állt. Ennek okán az SC Hírös-Ép-ben betöltött sportigazgatói feladatokat nem tudja a későbbiekben betölteni, azonban játékos-edzőként továbbra is a felnőtt csapatunknál marad és igyekszik nagy sikereket elérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában