labdarúgás - megye III.

2019.10.14. 18:07

A Spari nyerte a halasi derbit

Kiskunhalasi derbit vívtak a hétvégén a megye három Közép csoportjában, ugyanis a Kiskunhalasi FC második csapata a Kiskunhalasi Spartacust fogadta vasárnap délelőtt.

Vincze Miklós

Fotó: Pozsgai Ákos

Az előzetes esélylatolgatások során a KFC II. tűnt esélyesebbnek. A forduló előtt a KFC fakó tizenegy ponttal a 6. helyen tanyázott, a papíron vendég Spartacus pedig a 12. helyen várta a városi derbit. A Sparinak sikerült rácáfolnia az előzetes papírformára, az első félidő derekán Szűcs és Balázs góljaival eldöntötték a mérkőzést.

Kiskunhalasi FC II.–Kiskunhalasi Spartacus 0–2 (0–2)

Kiskunhalas, 50 néző, vezette: Polyák Attila (Aradi Csaba, Szűcs Gábor)

KFC II.: Molnár Patrik – Molnár Péter (Török), Gyenizse T., Földes (Nagy), Tóth Á. Boldizsár (Csorba), Csikós, Sutka, Simity (Simon-Jónárt), Gyenizse B., Csordás (Palásti). Edző: Stetakovic Marinko

Kiskunhalasi Spartacus: Fodor – Kazinczi, Csányi, Nyúl (Czitán) Szűcs, Bischoff, Tóth A., Balázs, Nagy-Czirok (Vágvölgyi), Kitos, Kuklis (Koch). Edző: Várszegi Csaba.

Gól: Szűcs a 23., Balázs a 25. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában