futsal

2019.09.05. 14:41

Toborzót tart a ScoreGoal az U15-ös korosztálynak

A SG Kecskemét Futsal Club szakmai stábja szeretné az U15-ös korosztályt kiemelt figyelemmel kísérni, amolyan mintaprojektként kezelni. Ennek megfelelően toborzót tartanak az érintett korosztály számára.

Vincze Miklós

A fiatalok a pörgős Budapesti Regionális Futsal Bajnokságban is szerepelni fognak, így heti két tréninggel készülnek, központi edzéstervvel, két szakember irányításával. Az edzők a felnőtt NB I-es csapatból kerültek ki Tombácz Róbert kapus, illetve a gólérzékeny és technikás Móra Viktor személyében. Az első toborzó időpontja: szeptember 13., péntek 17.00, a helyszíne pedig a Móra Ferenc Általános Iskola tornaterme. A toborzót követően 18.30-tól szülői értekezletet is tartanak a helyszínen, ahol minden fontos információval ellátják a szülőket és gyerekeket. A klubvezetés azt szeretné, ha minél nagyobb létszámmal tudnának nekivágni az izgalmas évadnak, ezért szeretettel várnak minden, a 2005.01.01–2007.12.31 között született érdeklődő gyermeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában