kosárlabda

2019.07.17. 18:59

Vendégségben járt a Csinos Csajok Csapata

Negyvenhárom esztendeje, 1976-ban alakult a Csinos Csajok Csapata (CsCsCs) Kecskeméten. A társaság tagjai idővel családanyák, majd nagymamák lettek. A mindig újabb tagokkal bővülő gárda heti rendszerességgel találkozik, együtt edzve hódolnak imádott sportáguknak, a kosárlabdának.

Borbély Károly

Volt miről mesélniük a Csinos Csajok Csapata tagjaiank a fiatalabb generációnak

Fotó: Borbély Károly

Ezt a csapatot hívta vendégségbe kedden késő délután a Saloon Pizzériába Ivkovics Sztojan. A magyar férfi válogatott szövetségi kapitánya nem érkezett üres kézzel. A Kecskemét Sportjáért Díj idei jutalmazottja a díjjal járó pénzt adta át a Csinos Csajok Csapatának.

Volt miről mesélniük a Csinos Csajok Csapata tagjaiank a fiatalabb generációnak
Fotó: Borbély Károly

– Ez a díj nem nekem szól, hanem a KTE-Duna Aszfaltnak, a Mercedes-Benz Kosárlabda Akadémiának és mindenkinek, aki tesz Kecskemét kosárlabda sportjáért, egyáltalán a sportért. Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy a Csinos Csajok Csapata elfogadta a meghívásom, remekül éreztem magam közöttük. Fantasztikus, hogy több mint negyven éve együtt sportol ez a társaság, az ilyen emberek az igazi példaképek! Ennek a találkozónak biztosan lesz folytatása – mondta Ivkovics.

– Hatalmas kitüntetés számunkra ez a gesztus Sztojantól – mondta Probojáczné Túri Éva, a CsCsCs oszlopos tagja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában