röplabda

2019.03.05. 12:03

Váratlan bravúrral szolgált a KSE

Úgy fest, hogy a rájátszás első felvonásának végére összeért az NB II. Közép csoportjában szereplő kalocsai hölgykoszorú. Még a csapatot is meglepte az Érd elleni sima győzelme.

Mike Szilvia

Szigeti Anna játékos-edző és csapata a rájátszás első részében elhasalt a Hercules ellen, majd duplázott, és a Közgáz mellett a Pécsi Horvát Iskolát is lenullázták. Aztán jött a két vezérbika, amely ellen az esélytelenek nyugalmával álltak ki, a cél csak a jó hangulatú játék lehetett. Bár a Pécs és a Tatabánya is hozta a Kalocsa elleni papírformát, a KSE-nek itt is, ott is jutott egy szett.

Szombaton a tabellán 4. Delta Érd érkezett Kalocsára, mely ellen a cél ismét a felszabadult örömjáték volt. A jó játék helyett azonban sokkal többet vitt pályára a KSE amazonhada: 3–0-ra verték a vendégeket.

Kalocsai SE–Delta Érd 3–0 (–17, –20, –20)

– Még minket is meglepett a győzelem – elemzett Szigeti Anna. – Talán még soha nem voltunk ilyen fegyelmezettek, minden játékelemben jobbak voltunk az érdieknél. A nyitással és a nyitásfogadással sem voltak problémák és a hosszú labdamenetek végére sokszor szép pontot tudtunk tenni. Büszke voltam a lányokra. Bár hat-hét ponttal még így is előttünk áll az Érd, de legalább megközelítettük őket. Ígéretes, szép játékot nyújtottunk ma, és nekem ennyi elég. Vasárnap jön a rájátszás második felvonása, a Herculeshez látogatunk, ahol hiányos lesz a keretünk és így nehéz is lesz eredményesnek lenni. Most is felszabadult játékot várok, aztán ki tudja, mi lesz belőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában