labdarúgás

2019.02.11. 11:46

Tíz gólt rúgott a Híd SC

A hétvégén szombaton és vasárnap a harmadik játéknapot rendezték meg a bajai Petőfi-szigeten. A szombati játéknapon a Híd SC tíz gólt lőtt alacsonyabb osztályú ellenfelének, a Vaskútnak.

Vincze Miklós

Fotó: Pozsgai Ákos

A második szombati mérkőzésen tarolt a Híd SC, újra kiütközött – noha kívülállók hajlamosak egy legyintéssel egy kalap alá venni a teljes megyei mezőnyt –, hogy erőviszonyok tekintetében a megye kettő és a megye három bizony más kávéház. Pedig nem játszott rosszul a játékosok tekintetében csakis a helyi erőkre építő Vaskút, a mezőnyben voltak szép megoldásaik, de az egész kilencven perc alatt a Híd SC dominált, és mivel könnyen játszották át a vaskúti vonalvédekezést, némi túlzással tetszés szerint szerezték a góljaikat.

Híd SC–Vaskút 10–0 (6–0)

Gólszerzők: Holczer 2, Szolga 2, Doboki 2, Jakab Z., Töttös D., Végh, Bosnyák.

Híd SC: Kovács J. – Sebők, Jakab, Szolga, Holczer, Töttös, Aladics (Keresztes), Végh, Csizovszki, Bosnyák, Dobokai. Edző: Kovács József

Vaskút: Ulakity – Bőcz, Friebert, Gurkits (Kányádi), Petrics, Czimbler, Klem, Müller (Szilágyi), Nagy Sz. (Nagy B.), Ádám, Tamaskó. Edző: Bócz András

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában