labdarúgás

2019.01.07. 09:35

A KTE nyerte a félegyházi öregfiúktornát

Az idén immár negyedik alkalommal rendezték meg a Csincsák Zoltán (1963–2015) öregfiúk-emléktornát, és harmadik alkalommal emlékeztek meg Bagdi Istvánról (1958–2016).

Vincze Miklós

Mind Csincsák Zoltán, mind Bagdi István nagyon sokat tett a félegyházi sportért, labdarúgásért. A Félegyházi Városi Sportcsarnokban rendezett tornán elsősorban barátok, korábbi csapat-, illetve sporttársak vettek részt. Fütyü Illés, az esemény egyik fő szervezője elmondta, hogy elsősorban olyan egyesületeket igyekezett meghívni, amelyekben Csincsák Zoltán aktív játékosként szerepelt. A színvonalas, szórakoztató csoportmérkőzéseket követően mind a 3., mind pedig az 1. hely sorsa büntetőkkel dőlt el. A bronzmeccsen már biztos volt, hogy a címvédés az idén elmaradt, hiszen a tavalyi győztes Maxx Autó csak a 3. helyért játszhatott, és a rendes játékidőben 1–1-re végződött meccset büntetőkkel nyerte. A döntőben a KHTK és a Kecskeméti TE csapott össze. A rendes játékidőben nem született gól, a büntetőrúgásokban pedig a megyeszékhelyiek bizonyultak jobbnak, akik első alkalommal tudták megnyerni a kiskunfélegyházi tornát.

A gólkirályi címet a kiskunhalasi Molnár János hódította el, a legjobb kapusnak a Honvéd Kun Béla SE-ből Csesznegi Lajost választották. A rendezvény ünnepélyes eredményhirdetéssel zárult, amelyen külön köszöntötték Bagdi István családját, az este pedig közös vacsorával ért véget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában