röplabda

2018.10.05. 12:10

Vereség után otthon szépítene a Kalocsai SE

A múlt hétvégén elstartolt az NB II.-es női röplabdabajnokság. A Kalocsai SE maradt a Közép csoportban, és mivel a tavaly 4. helyen végző paprikavárosiak előtt álló mindhárom dobogós más csoportba került, a KSE egyértelmű célja, hogy valamelyik helyére lépjen. Ehhez az első lépést a Közgáz ellen kellett volna megtenniük.

Mike Szilvia

A KSE és a Közgáz évek óta ki-ki meccseket játszik egymással, hol az egyik, hol a másik húzza be a pontokat. A hagyomány nem szakadt meg, hiszen a legutóbb a Kalocsa vágta zsebre a győzelmet, ez most a Közgáznak sikerült.

KÖZGÁZ SC–KALOCSAI SE 3:1 (–25; 17; 21; 18)

– Fegyelmezetten, jól kezdtünk – nyilatkozta a szezonnyitóról Szigeti Anna játékos-­edző. – Folyamatosan cseréltem, a fiataloknak is lehetőséget szeretnék adni, bár a rutintalanságuk miatt erre szettek, meccsek mehetnek rá. Hosszú távon azonban ez lesz a mi utunk. Ezúttal rengeteg hibánk volt a nyitásfogadásban, sőt nyitásban is. De túllépünk rajta, ez még csak egy meccs volt. Szombaton 16 órakor sötét lóként érkezik hozzánk a Dunakanyarból a Hercules SE. Utánpótláscsapataink már találkoztak korábban, de a felnőtteket nem ismerjük. Bízunk a hazai pályában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában