kézilabda

2018.10.20. 10:37

Pont nélküli csapatot fogad a KNKSE

A tizenkét csapatos női NB I/B Keleti csoportjában utolsó előtti helyen álló, eddig pontot sem szerző Szentendrét fogadja vasárnap a Kecskeméti NKSE 17 órakor a Messzi István Sportcsarnokban.

Borbély Károly

A hetedik helyen álló KNKSE az első bajnokiján ikszelt Orosházán (28–28), majd hazai pályán kikapott (25–32) a Vasastól, aztán Szegeden nyert 34–31-re, a legutóbbi fordulóban pedig a Szent István SE vendégeként szenvedett 24–23-as vereséget.

– A Szentendrét nem ismerjük különösebben, korábban az NB I/B Nyugati csoportjában szerepeltek, az előző bajnokságban kerültek a Keletibe. A strandkézilabda kapcsán viszont volt miért hallani róluk, az idén megnyerték a Bajnokok Tornáját, ami kézilabdában a Bajnokok Ligájának felel meg. Harcos, küzdelmes meccsre számítok, mindenképp itthon szeretnénk tartani a két pontot – mondta Orell Bettina, a hírös városi együttes balszélsője, aki beszélt az eddig lejátszott négy meccsről is: – A Vasas és a Szent István SE is bajnokaspiránsnak számít. Az előbbi elleni meccset el kell felejtenünk, az utóbbival szembeni második félidőből viszont építkeznünk kell. A szünet után jól összeállt a védekezésünk, azért tudtuk az első játékrészben összeszedett négygólos hátrányunkat lefaragni, de a győzelmet sajnos nem sikerült kicsikarnunk. A szegedi meccsből is mindenképp meríthetünk, ott nagyon együtt volt a gárda támadásban és védekezésben is.

Orell Bettina harcos, küzdelmes meccsre számít
Fotó: Bús Csaba / Petőfi Népe

Ezek is érdekelhetik