birkózás

2018.08.02. 21:27

Bronzéremért birkózhat a római junior EB-n a kiskunhalasi Felhő Viktória

A római junior Európa-bajnokság negyedik versenynapját követően a magyar válogatott öt női birkózója közül a 62 kilogrammos Felhő Viktória (Kiskunhalasi Birkózó Club) és a 65 kilogrammos Szabados Noémi (FTC) maradt már csak versenyben.

Pozsgai Ákos

Pénteken 18 órától mindketten bronzéremért léphetnek majd szőnyegre. Viki a negyeddöntőben bolgártól kapott ki, svéddel küzdhet a bronzéremért, míg Noémi a negyeddöntőben svédet vert, majd az elődöntőben ukrántól szenvedett vereséget, így törökkel csap össze a dobogó harmadik fokáért a kontinensbajnokságon Olaszországban.

A Kiskunhalasi Birkózó Club versenyzője az Amerikai Egyesület Államok Olimpiai Központjában, Colorado Springsben készült júniusban tíz napon keresztül a magyar junior birkózó válogatottal a római Európa-bajnokságra. Ugyanitt készültek az EB-re az amerikai, kanadai, indiai és svéd versenyzők is. Viktória az Európa-bajnokságon való szereplés után az októberi

A zsanai lány már harmadik Európa-bajnoki viadalon vesz részt, korábban Stockholmban és Szombathelyen is szőnyegre lépett az EB-n. Hamarosan pedig újabb próbatétel élé kell állnia az októberi szlovákiai birkózó világbajnokságon, ahol először szerepel majd a Kiskunhalasi Birkózó Club versenyzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában