CSÓLYOSPÁLOS

2018.06.28. 08:18

Ezüstérmes lettek a házigazdák

Foci határok nélkül elnevezéssel, második alkalommal rendeztek nemzetközi öregfiúk labdarúgótornát a csólyospálosi veterán focisták.

Tapodi Kálmán

A polgármesterek válogatottja az ötödik helyen végzett

Forrás: Petőfi Népe

A házigazdák csapatai mellett pályára léptek a vajdasági Gunaras hasonló korú játékosai, valamint a Bács-Kiskun megyei polgármesterek válogatottja, amit Rideg László, a megyei közgyűlés elnöke is erősített.

– A települések vezetői ugyan nem vallottak szégyent, hiszen két minimális különbségű vereség mellett két döntetlent is sikerült kiharcolni, ami az 5. helyhez volt elegendő – tudtuk meg Ábrahám-Fúrús János csólyospálosi polgármestertől, aki maga is tagja volt a csapatnak.

A tornát a gunarasiak első csapata nyerte, megelőzve a házigazda Csólyospálost. A további sorrend: 3. Gunaras II., 4. Csólyospálos II., 5. Bács-Kiskun megyei polgármesterek csapata.

A polgármesterek válogatottja az ötödik helyen végzett
Fotó: Petőfi Népe

A polgármesterek válogatottja (állnak, balról): Brassó Imre (Harkakötöny), Á.-­Fúrús János (Csólyospálos), Rideg László, a megyei közgyűlés elnöke, Kovács László (Tabdi, alpolgármester), András Gábor (Szakmár), Halácsi Ákos (Csólyospálos, alpolgármester), Fábián Sándor (Tabdi). Guggolnak: Nagy István (Soltszentimre), Kovács Imre (Kunszállás), Bán Róbert (Tázlár).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában