Labdarúgás

2018.05.14. 08:45

Otthon maradtak a pontok

Szombaton, a megyei első osztályú labdarúgó bajnokság 25. fordulójában a 11. helyen álló Lajosmizse fogadta a 6. helyen tanyázó Bácsalmást. Fordulatos, jó mérkőzésen a hazaiak otthon tartották a három pontot.

Vincze Miklós

Rapi Kristóf szerezte meg a vezetést a hazai csapatnak az első félidő hajrájában. Erre a vendégcsapat a második játékrész derekán válaszolt, Szádeczky Zalán révén. A hajrában aztán a hazaiak agilis támadója, Kiss László is beköszönt, és erre már csak helyzetekkel tudott válaszolni Vanó Sándor csapata. A vendégek helyzetét nem könnyítette meg, hogy Turi István a 82. percben a kiállítás sorsára jutott. A hazai gárdában mindenki nagyon sokat tett a győzelemért, mizsei szempontból a mérkőzés egyik hőse a kapus, Varga Ottó, aki az első félidőben 11-est hárított.

Lajosmizsei VLC–Bácsalmási PVSE 2–1 (1–0)

Lajosmizse: Varga – Rapi, Szabó Szabolcs., Csorba I. (Cserni 88.), Fekete, Árva, Szécsényi (Kovács J. 58.), Kiss László, Sajó, Dóka, Juhász. Játékos-edző: Árva Zsolt

Bácsalmás: Eckert – Princz, Baladin, Turi, Szádeczky, Snyehola (Nincsevics 72.), Sibalin (Ikotic 46.), Sőreg, Schneider, Illés, Jenei. Edző: Vanó Sándor

Gól: Rapi 35., Kiss L. 83., illetve Szádeczky 70.

Sárga: Kiss L. 60., Kovács J. 87., Sajó 92., illetve Sőreg 13., Szádeczky 79., Schneider 86., Princz 94.

Kiállítva: Turi István, a 82. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában