kézilabda

2018.05.28. 11:33

Az NB I/B-ben folytatja a Kecskeméti NKSE

Hétfőn délelőtt sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a női NB I-ből kieső Kecskeméti NKSE a 2018/2019-es szezont az NB I/B Keleti csoportjában kezdi meg. Marosán György edzőt pedig Varga József váltja a kispadon.

Borbély Károly

– Álmodtunk egy világot magunknak, de ez összedőlt – mondta a hétfői sajtótájékoztatón Orell Zsolt, a Kecskeméti NKSE klubelnöke, majd kijelentette, hogy a csapat a következő szezont az NB I/B-ben kezdi meg. Függetlenül attól, hogy a második vonalból feljutó helyen végzett Eger vállalja az élvonalbeli szereplést, vagy sem.

Orell a maradó játékosok kapcsán annyit közölt: a lánya, Orell Bettina biztos nem távozik, a többiekkel még tárgyalnak, a mostani gárdából 5-6 játékos maradására számít, melléjük kell igazolni 10-12 embert.

Az új csapat építése a Magyarországon jól ismert szakember, Varga József feladata lesz. Cél, hogy az őszt dobogón zárja az együttes, és akkor jelölik ki a gárda számára a végső célt.

Varga József arról beszélt, hogy nehéz célokat kitűzni addig, amíg nem ismerik a mezőnyt, ehhez 2-3 fordulónak el kell telnie. A szakember hozzátette: bízik benne, hogy szakmai tapasztalatát át tudja adni, és a csapathoz tudja alakítani a megfelelő taktikát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában