kézilabda

2018.04.20. 10:23

Újra itthon játszik a KTE-automatika

Péntek este 7 órakor az NB II. Keleti csoportjában a 3. helyezett Békés-Drén KC-t fogadja a KTE-automatika.hu férfi-kézilabdacsapata.

Vincze Miklós

Csuzi Milán

Forrás: Petőfi Népe

Fotó: Bús Csaba

A két együttes novemberi találkozóján egy góllal a Békés-Drén kerekedett felül (29–28), az Ocsovai-legények azonban bivalyerős tavaszt produkálnak. A legutóbbi fordulóban a KTE döntetlent játszott a Törökszentmiklósi Székáccsal, a Békés viszont kilenc góllal múlta felül a Nyíregyházát. Érdemes tehát kilátogatni a csarnokba, annál is inkább, mert a találkozón a KTE vezetősége és kézilabdázói újfent szeretnék meghálálni szurkolóik bizalmát, így a rangadóra belépőt váltó nézők a Malom Mozi jóvoltából 1+1-es mozijegyet kapnak ajándékba.

– Ősszel kiélezett meccset játszottunk a Békéssel – nyilatkozta a mérkőzés előtt Ocsovai Zsolt, a kecskemétiek trénere. – Azóta nálunk sok minden változott, a tavaszi menetelésünkkel elégedett vagyok. A Békés versenyben van a bajnoki címért, de mi sem mondtunk le az álmainkról, amíg matematikai esélyünk van a dobogóra, addig küzdünk. Ehhez pénteken szükségünk lesz a két pontra. Ha azt nyújtjuk, amit tudunk, itthon is tarthatjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában