Labdarúgás

2018.04.29. 10:43

Robog a bajnoki cím felé a Kecskemét

Szabó Tibor csapata szombat délután a Bácsalmást fogadta a Széktóiban, és az első perctől esélyeshez méltóan futballozva, magabiztos játékkal húzta be a három pontot.

Vincze Miklós

Rögtön a kezdés után Nádudvari azonnal lőtt egy kapufát, majd Szabó is betalálhatott volna. A nyomás már a 4. percben góllá érett, Nádudvari beadását Salami fejelte a léc alá, 1–0. Tovább nyomott a KLC, a 12. percben egy kapu előtti kavarodásban hiába hárított Eckert kétszer is óriási bravúrral, Maczelka a harmadik hazai kísérletre a hálóba talált. 2–0. Nem sokkal később Salami lekészítéséből Balog lőtte ki a bal alsót, 3–0. A Bácsalmás alig jutott el a hazai kapuig, emellett kényszerű cserék is nehezítették a dolgát. Toricska szép cselei és beadása után Salami ismét fejjel volt eredményes, 4–0, majd a szünet előtt Balog indítását követően értékesítette ziccerét, 5–0.

Rögtön a fordulás után újra beköszöntek a hazaiak, Nádudvari beadására ezúttal Balog robbant be középen, s szerezte meg a hatodikat. A hazaiak mestere, Szabó Tibor igyekezett mindenkinek lehetőséget adni. A 65. percben tapsolhattak a hazai nézők a meccs legszebb találatának, akkor Nádudvari jó húsz méterről, kapásból volt eredményes, 7–0. A végeredményt két cserejátékos hozta össze, Tóth Roland beadására Nagy érkezett jókor, 8–0.

Kecskeméti LC–Bácsalmási PVSE 8-0 (5-0)

Kecskemét, 120 néző, vezette: Muhari (Kányási, Berendi)

Kecskemét: Belecan – Rozsi (Hajnal 74.), Urbán, Farkas, Toricska (Fűzfa 68.), Terbe, Maczelka (Nagy D. 46.), Nádudvari, Szabó D. (Tóth R. 68.), Balog (Vladul 68.), Salami. Edző: Szabó Tibor

Bácsalmás: Eckert – Princz, Baladin, Turi, Hernády (Nincsevics 72.), Snyehola, Sibalin (Ikotic 30.), Rudics (Nyúl 38.), Schneider (Sőreg 87.), Illés, Jenei.

Gól: Salami (4., 35., 45.), Maczelka (12.), Balog (20., 46.), Nádudvari (65.), Nagy (83.) Edző: Vanó Sándor

Sárga lap: Nagy D. 57.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában