kézilabda

2018.04.06. 10:25

Itthon vívnak edzőmeccset a KTE férfi kézilabdásai

A KTE-automatika.­ hu legközelebb április 14-én játszik tétmeccset, Ocsovai Zsolt tanítványai akkor a Törökszentmiklósi Székácshoz utaznak.

Vincze Miklós

Addig sem tétlenkednek azonban a hírös városiak, pénteken 18 óra 30 perctől ugyanis a PLER-Budapest csapatával játszanak felkészülési mérkőzést a Messzi István Sportcsarnokban. A „Tromos” gárdája nagyszerű játékerőt képvisel, ezt bizonyítja a másodosztály Nyugati csoportjában elfoglalt harmadik helyezésük is. A KTE-automatika.hu férfikézilabda-csapata a felkészülési mérkőzésre is várja a szurkolókat, a találkozó ingyenesen megtekinthető, és egészen biztos, hogy a kilátogatók békés sörmeccs helyett szikrázó összecsapást láthatnak.

Ocsovai Zsolt, a hazaiak trénere is hajtós meccset ígér: – A héten elsősorban a kon­díció javítását, a fizikai felkészülést helyeztük fókuszba, de pénteken egy edzőmeccsel hangolódunk a bajnokság fini­sére. Megígérhetem, hogy komolyan vesszük a PLER elleni találkozót, hiszen hosszú hajrát nyitottunk, a hátralévő öt mérkőzésünk mindegyikét szeretnénk megnyerni. Látom, hogy jót tett a fiúknak az az öt nap szabadság, amit a közelmúltban kaptak, most újult erővel készülünk a bajnoki fináléra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában