Programajánló

2023.01.16. 07:00

Jobbnál jobb rendezvényekkel készül januárban a kalocsai könyvtár

A Kalocsai Kincsesláda sorozat részeként, Kriptáné Halász Zsuzsanna népi iparművész, pingáló bemutatkozása nyitotta az idei rendezvények sorát a Tomori Pál Könyvtárban, ahol januárban több rendezvényre is várják a közönséget.

Tapodi Kálmán

Fotó: shutterstock.com /illusztráció

A tékában kedden a baba-mama klubba várják az érdeklődőket. A gyermekkönyvtárban 16:30-kor kezdődő foglalkozáson Benke Mónika óvónő tanít gyermekdalokat és mondókákat. Január 21-én 10 órától pedig mesedélelőttöt tartanak a könyvtárban.

A magyar kultúra napja alkalmából január 22-én emlékeznek meg a Himnusz megírásának bicentenáriumáról. Vasárnap 16 órakor kalocsai és környékbeli alkotók munkáiból nyílik  csoportos kiállítás, ami idén kiegészül a Dunatáj Fotókör tagjainak tárlatával. A Kalocsai Kortárs Művészeti Klub és a fotókörösök kiállítását  Budai Viktória művészettörténész, a Schöffer Gyűjtemény vezetője és Lakatos György fagottművész, Kalocsa város díszpolgára ajánlja a közönség figyelmébe. A könyvtár kamaratermében 17 órától Cseh Tamás emlékestet tartanak Papp Róbert és fia, ifjabb Papp Róbert közreműködésével.

A könyvtár programjai ingyenesen látogathatók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!