Tájékoztatás

2022.10.13. 10:09

A magas rezsiárak mellett is nyitva tart a kecskeméti múzeum

A megnövekedett energiaárak a Kecskeméti Katona József Múzeumot sem kímélik. A látogatók érdekeit szem előtt tartva kiállításaik továbbra is látogathatóak, nyitnak új kiállításokat és szerveznek programokat – tájékoztatott közleményében a múzeum.

Horváth Péter

Fotó: Kecskeméti Katona József Múzeum/illusztráció

A fenntartóval, Kecskemét Megyei Jogú város vezetésével történt egyeztetéseknek köszönhetően, más múzeumokkal ellentétben nem zárják be intézményeik kapuját, azonban a nyitvatartásukat illetően változtatásokat kell bevezetniük.

A Kecskeméti Katona József Múzeum kiállítóhelyeinek nyitvatartási  október 18-tól az alábbiak szerint módosul. A Cifrapalota Kiállítóhely (Kecskemét, Rákóczi út 1.) csütörtöktől vasárnapig 10 -17 óráig, a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely (Kecskemét, Gáspár A. u. 11.) csütörtöktől szombatig 10-17 óráig, az Orvos- és Gyógyszerészettörténeti Gyűjtemény valamint a Magyar Naiv Művészek Gyűjteménye előzetes bejelentkezés után látogatható. Az Orvos- és Gyógyszerészettörténeti Gyűjtemény elérhetősége +36/76-480-776, a Magyar Naiv Művészek Gyűjteménye telefonszáma +36/76-481-469.

A programokról, és kiállításokról az intézmény https://kkjm.hu weboldalán és közösségi oldalain tájékozódhatnak. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!