Kecskemét

2021.03.10. 18:57

A mosolygó szemekért gyűjtenek a Mélymerülés idei első számával

Tizenkét szerző 16 alkotása szerepel az elektronikusan lapozható 8 színes oldalon, amelynek megvételével ezúttal a Mosolygó Szemekért Alapítványt támogathatják az olvasók.

Bajáki Zsanett

A napokban jelent meg a 2020 elején indult Mélymerülés Utcalap második évfolyamának első száma, az elhúzódott veszélyhelyzet miatt ismét online változatban. Az immár megszokott fejléc alatt jellegzetes tördeléssel és arculati elemekkel 12 szerző 16 alkotása szerepel az elektronikusan lapozható 8 színes oldalon.

A szépirodalmi rovatot Ballai József, Bodolai László, Galló Ágnes, Gubcsi Lajos, Hajnal Éva és Ulrich Gábor jegyzi, míg a képzőművészeti anyagot Gyenes Kata, Horkay István, Kazi Roland, Király Gábor, Kiss Katalin és az előző szám ifjú kedvezményezettje: Pongó Milán adta át önzetlenül ingyenes közlésre.

E lapszámhoz továbbra is a kiadást vállaló karitatív egyesület weboldalán nyitott adomány-felületen lehet hozzájutni, míg a múlt évi négy lapszám ingyenesen letölthető. A már megszokott segítségnyújtás ezúttal sem marad el. A lap eladásából, valamint kortárs helyi alkotók műveinek elárverezéséből rendre egy jó ügy mellé állnak a szerkesztők.

Fotó: Mélymerülés magazin

A civil művészeti magazin szerkesztősége, szerzői és barátaik ez alkalommal a fogyatékkal élő gyermekek és fiatalok nevelésének, gondozásának, társadalmi beilleszkedésének segítésére alakult és immár negyed százada Kecskeméten működő Mosolygó Szemekért Alapítvány céljaihoz járulnak hozzá az adományozóktól és olvasóktól befolyt összeggel.

További támogatás a következő bankszámlára is utalható: Védőháló Karitatív Adománybolt Kft. OTP Bank: 11732002-23536827. Közlemény: adomány a Mosolygó Szemekért Alapítvány javára.

Ezek is érdekelhetik