kultúra

2020.04.02. 12:27

Újabb online tartalommal bővül a kecskeméti színház repertoárja

A színházak között elsőként jelentkezett a művészek szabadidős tevékenységeit, hobbijait bemutató online sorozattal a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház. Az online tartalmak folyamatosan bővülnek.

baon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Bús Csaba

A kecskeméti színház, a felolvasás, a videó-rejtvény és a balett-tartalmak mellett most újabb online tartalommal bővítette sorozatát, mely a „Ha kell, akkor Belgium Kecskemét!„ címet kapta.

A sorozat április 7-én indul, és négy héten keresztül, minden kedden megtekinthető lesz majd az intézmény Facebook oldalán. A kecskeméti színház egy-egy olyan előadásközvetítést fog levetíteni, mellyel részben kárpótolhatja az elmaradt bérletes előadások nézőit: április 7-én a Péter és a farkas zenés mesejátékot, április 14-én az Illatszertár romantikus vígjátékot, április 21-én a Ballada a 301-es parcella bolondjáról szóló példázatot „tűzi műsorára” a teátrum. A hónap grátiszelőadása A bohóc című monodráma lesz, amelyet április 28-án láthatnak majd online közvetítésben.

Borítóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!