Kecskemét

2018.10.20. 15:45

Műhelynapokat tartanak a Fringe fesztivál jegyében

Idén először exkluzív műhelynapot rendez az ifjúsági otthon a Fringe fesztiválhoz kapcsolódóan.

Sebestyén Hajnalka

Tavasszal rendre meghirdetik a Fringe összművészeti fesztivált, mely bemutatkozási lehetőséget nyújt 14–30 éves fiatalok részére különböző művészeti ágakban. Most, november 3-án, szombaton, 10 órától egy komplex módszertani nap keretében specifikus workshop programokkal szeretnék a szervezők mindezt megerősíteni. Különböző műhelyfoglalkozásokkal támogatnák a fiatalok XIII. Kecskemét Fringe fesztiválra való sikeres felkészülését. Három műfajcsoportban választhatók műhelyfoglalkozások: Hírös Slam – Kreatív Írás workshop, Színházi tréning, valamint Zene, kommunikáció, motiváció.

A műhelynapon 11 és 14 óra között, valamint 15 és 18 óra között a Színházi tréning keretében választható prózai, mozgás- és improvizációs színház. Szintén ezekben az idősávokban a Hírös Slam – Kreatív Írás workshop is várja a fiatalokat.

A Könnyűzenei workshop keretében 15 órától koncertekkel kapcsolatos műhelytitkokról és házi praktikákról lesz szó, 16 órától az előadás témája PR a zeneiparban. 17 órától Törj utat magadnak! címmel Vörösmarti Viktor, a Brains zenekar dobosa találkozik az érdeklődőkkel.

18 órakor Dés András, Magyarország egyik legsokoldalúbb ütőhangszerese lesz a vendég, majd Simon Márton szövegíró, slammer. Végül 20 órától A Farkas, a Papp és a Szabadi címmel a BarIsOn szerzői estje hallható, ahol sosem hallott dalok, versek és dalszövegek hangzanak el. A programokon való részvétel díjtalan. Online regisztráció a Fringe Facebook-oldalán lehetséges október 20-ig.S. H.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!