Szank/Kiskunmajsa

2024.04.01. 09:18

Április közepén indul a szezon a kiskunsági hajtánypályán

Március közepén egy vasúti útátjárót építettek át a Kecskemét-Kiskunmajsa közötti kisvasúton, amit az elmúlt időszakban a hajtányosok szoktak használni és karbantartani.

Tapodi Kálmán

A munkálatokról a Kiskunsági Hajtánypája közösségi oldalán is beszámoltak: „Tavaszi pályakarbantartásunk legnagyobb erőfeszítést igénylő feladata a Szank és Kiskunmajsa között a 497. szelvényben lévő útátjáró átépítése volt. Munkatársaink ezúttal is kitettek magukért, ennek eredményét hamarosan utasaink is megtapasztalhatják. Idei első menetrend szerinti járatunk két hét múlva indul, jegyek már kaphatók weboldalunkon.” 

hajtánypálya, vasút, szezon
Április közepén indul a szezon a kiskunsági hajtánypályán 
Forrás: Kiskunsági Hajtánypálya Facebook-oldala

Mint korábban írtunk róla: a Kecskeméti Kisvasúton minden hónap második szombati napján közlekedő menetrend szerinti hajtányjáratok mellett, több településen is szerveznek hajtányos napokat. Az idei első menetrend szerinti járat április 13-án indul, április 20-án pedig Kiskunmajsán lesz hajtányos nap.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában