Díj

2024.03.18. 12:31

Bács-Kiskunban dolgozó orvosok munkáját ismerte el az államfő

Állami kitüntetéseket, miniszteri elismeréseket adott át március 15-e, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulójának alkalmából rendezett központi ünnepségen Pintér Sándor belügyminiszter, illetve Rétvári Bence parlamenti államtitkár 2024. március 14-én a Belügyminisztérium márvány aulájában.

Pozsgai Ákos

Sulyok Tamás Magyarország Köztársasági elnöke a belügyminiszter előterjesztésére a Magyar Érdemrend Lovagkeresztje Polgári Tagozatát adományozta dr. Boskó Mónika tüdőgyógyásznak, a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház I. sz. Belgyógyászat- Kardiológiai Osztály főorvosának példaértékű hozzáértéssel és szakmai alázattal több évtizede végzett szakmai munkája, valamint vezetői tevékenysége elismeréséül.

Dr. Jancsikin Lyubomir, elismerés, díj, orvos
A képen dr. Jancsikin Lyubomir tüdőgyógyász főorvosnak, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház, a Szegedi Tudományegyetem Oktató Kórháza Tüdőgondozó Intézetének vezetője látható
Fotó: Beküldött fotó

Dr. Jancsikin Lyubomir tüdőgyógyász főorvosnak, a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház, a Szegedi Tudományegyetem Oktató Kórháza Tüdőgondozó Intézete vezetőjének.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában