Lakossági kérés

2024.03.22. 20:51

Áthelyezik a kutyafuttatót Kiskunhalason

Tíz évvel ezelőtt alakítottak ki egy kutyafuttatót az Avar utcán a Bocskai utcai emeletes házak előtt az állatvédők és a kutya gazdik kérésére. Most lakossági kérésre helyezik át a néhány méterrel arrébb a kutyafuttatót a Bem utca 2. melletti területre – tájékoztatott Vincze Attila, a körzet önkormányzati képviselője.

Pozsgai Ákos

A képviselő elmondta, hogy gyakran vita alakult ki a Bocskai utca lakók és a gazdák között a kutyasétáltató használata kapcsán, ezért vált szükségessé egy mindenki számára elfogadható megoldás.

kutyafuttató, áthelyezés, főépítész
Áthelyezik a kutyafuttatót
Fotó: Pozsgai Ákos

A város főépítészével történt egyeztetés során választották ki az új helyet, ahol kialakítják a kutyafuttatót, amely során felújítják az eddigi kerítést is. Az áthelyezési munkálatok miatt, ami a Halasi Városgazda Zrt. végez el, március 18-tól néhány hétre lezárták a kutyafuttatót és nem lehet használni, erről hirdetményben és szórólapokon is tájékoztatták a lakókat és a kutya gazdát – közölte az önkormányzati képviselő.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában