Baon podcast

2024.03.12. 14:07

Az ünnepi műsorok mellett gyermekprogramokkal is készülnek Bács-Kiskunban – podcast

Ezen a héten nemzeti ünnepünk alkalmából vármegyeszerte megemlékezéseket tartanak, azonban emellett egészségmegőrző, kulturális és gyermekprogramokból is bőven lehet majd válogatni.

Lizik-Varga Katalin

Kézműves foglalkozásokat tartanak a Kunbaracsi Fonóban. Ma és holnap lehet még gyertyát önteni, nemezrózsát és kokárdát is készíteni.

podcast, programok, Bács-Kiskun
Illusztráió
Forrás: shutterstock.com

A digitalizáció jegyében rendez üzleti reggelit a vármegye vállalkozóiknak a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara március 13-án, 9:30 órától a kalocsai képviselet Búzapiac tér 10. szám alatti épületének rendezvénytermében. A résztvevői előadást hallhatnak arról, hogy mire és hogyan lehet használni az informatika vívmányait vállalkozásokban és megismerhetik a 360º-os pénztermelő web- és marketing eszköztárat. 

Hősök könyvben, hősök filmen címmel rendeznek pódiumbeszélgetést március 14-én, 17 órakor Bán Jánossal, írói álnevén Bán Mórral a Tudomány és Művészetek Házában, az emeleti konferencia teremben. A beszélgetés során kitérnek a Hunyadi-könyvekre és az abból készült filmsorozat kulisszatitkaira, hátterére, és a forgatás érdekesebb részleteire. Premier előtti filmrészletek is láthatók majd a Hunyadiról szóló tévésorozatból. 

Március 15-én, pénteken vármegyeszerte tartanak megemélkezéseket. Kecskeméten 9.30-kor a Katona József Könyvtár előtti téren egy új köztéri szobor avatásával kezdik meg az ünneplést.

A nap folyamán azonban kulturális programokkal és gyermeknek szóló rendezvényekkel is kedveskednek a szervezők.

 Március 16-án, szombaton indul a Bach Mindenkinek Fesztivál, melynek keretében ingyenes zenei programokon lehet részt venni. Kecskeméten 18 órakor  a református templomba várják az orgona muzsika kedvelőit. 

További részletek és még több program az alábbi felvételen:

A cikkben szereplő podcast megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában