Petőfiszállási Polgárőr Egyesület

2024.04.27. 14:21

Megköszönték a petőfiszállási polgárőrök munkáját – galériával

A napokban tartotta éves taggyűlését a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület, ahol Móczár László, az egyesület elnöke tartott beszámolót.

Horváth Péter

 A napirendi pontok között volt a 2024-es év pénzügyi beszámolója és az idei év fő feladatainak ismertetése. Ezután elismerések átadása következett: a Petőfiszállás Községi Önkormányzat, a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság, a Bács-Kiskun Megyei Polgárőr Szövetség és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület által vehettek át elismerő oklevelet a tagok. 

Okleveleket is átadtak
Fotó: Kapott fotó

Az oklevelek átadása után dr. Toldi Zsolt jegyző megköszönte az egyesület tagjainak egész éves munkáját, és dr. Torma Andrea aljegyző is méltatta a polgárőrség munkáját, és kiemelte, hogy munkájuk példaértékű, páratlan, és mindig, minden helyzetben helytállást tanúsítanak, kiemelten a migrációs helyzetben.

Az eseményen részt vett Tarnóczi László rendőr ezredes, a kiskunfélegyházi kapitányság vezetője, és Vizi Sándor polgárőr járási koordinátor.

Az este vacsorával és jó hangulatú beszélgetéssel folytatódott, a polgárőr-egyesület ezzel az összejövetellel köszönte meg a tagok egész éves áldozatos és kitartó munkáját. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában