Verseny

2024.03.23. 19:28

Családi délelőttöt rendeztek a Lánchíd Iskolában Kecskeméten – galériával, videóval

The Show elnevezéssel tartottak családi napot március 23-án Kecskeméten a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolában, aminek keretein belül a "Mozdulj ovis" rajzpályázat díjátadójára is sor került.

Orosz Fanni Flóra

A Lánchíd Iskola sportcsarnokában egész délelőttös programot szerveztek az érdeklődő ovisoknak, akik a családjukkal együtt különböző versenyeken is részt vehettek. 

1711215263206
Fotó: Orosz Fanni Flóra

A csarnokban számos állomáson próbálhatták ki magukat a leendő iskolások, többek között ügyességi sportfeladatokon és kézműves foglalkozásokon. A kreativitás több szempontból is központi eleme volt a lánchidas délelőttnek, hiszen a családi nappal egyidejűleg sor került a “Mozdulj ovis” rajzpályázat díjátadójára is. Az ifjú művészeket több kategóriában díjazták: többek között kihirdették a verseny legaktívabb, legkreatívabb, legmadárbarátabb, legelbűvölőbb, legrészletgazdagabb, legaranyosabb, legötletesebb és legszínesebb alkotását. A díjakat átadták: Gál Zsombor, a Lendületben a Széchenyivárosért Egyesület elnöke, Nemcsik Mátyás képviselő, Szamler László képviselő és Zsámboki Angéla, a Széchenyivárosért Egyesület elnöke. 

 

A cikkben szereplő videó megtalálható a Baon.hu Youtube-csatornáján is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában