Mozgás

2024.01.01. 16:13

Szupermaratonra készülve búcsúztatták az óévet a kecskeméti katonák – galériával

Futással búcsúztatták az óévet a kecskeméti katonák, akik egyben december utolsó napjának fagyos reggelén kezdték meg a felkészülést a Balaton Szupermaratonra.

Horváth Péter

Készülnek a Balaton Szupermaratonra a kecskeméti katonák

Fotó: Gáldonyi Sándor

A Repülőorvosi Alkalmasságvizsgáló és Gyógyító intézet munkatársa, Országné Faragó Éva alezredes hívó szavára gyűltek össze a március végén megrendezendő négynapos szuperversenyen induló csapattagok a volt kecskeméti Honvéd Kórház futópályáján. A csapatot nem csak az intézet munkatársai, hanem az azzal szorosan együttműködő honvédségi szervezeti egységek – mint a 13. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda – kollégái alkotják. Gáldonyi Sándor őrnagy, a toborzó iroda vezetője portálunknak elmondta, hogy az önkéntes résztvevők a néhány kilométeres távtól az 5 és 10 kilométeres etapokig szabadon választottak futótávot. A jó hangulatú, vidám futás után alkoholmentes pezsgővel koccintva búcsúztak az óévtől a katonák.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában