Bajai Halfőző Bajnokok Egyesülete

2024.01.14. 19:01

Bajnokoktól tanulnak főzni a bajai fiatalok

Harmadszorra is meghirdeti ingyenes halászléfőző tanfolyamát a Bajai Halfőző Bajnokok Egyesülete a 7-10.osztályos fiatalok számára. A szervezők február 10-ig várják a jelentkezéseket.

Rab Rita

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Február 22-től újabb fiatalok szerezhetik meg a halászlé főzéséhez szükséges tudást. A foglalkozások (meghatározott tematika mentén) minden hónap második csütörtökén 15-17 óra között zajlanak a Duna Wellness Hotelben. Jelentkezni február 10-ig lehet a [email protected] címen vagy a 0630-953 0062 telefonszámon. Az oktatásban részt vesznek a Bajai Halfőző Bajnokok Egyesülete tagjai.

Az első foglalkozás időpontja: 2024. február 22 – tájékoztatta a Baon.hu-t Martonosi Attila szervező. Baján jelentős a halfogyasztás (Magyarországon az egy főre jutó éves átlagos halfogyasztás mértéke 5,7–6,4 kilogramm között mozgott az elmúlt néhány évben, Baján ez a többszöröse) és fontos szerep jut a halászlé készítésének is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában