Adomány

2023.12.18. 20:15

Rászoruló kecskeméti családokat lepett meg ajándékcsomagokkal egy házaspár – galériával

Több mint egy tucat család és több mint 30 gyermek arcára csalt mosolyt hétfőn egy kecskeméti házaspár felajánlása. Adományaiknak köszönhetően közel 200 ajándékcsomagot osztottak ki a Család- és Gyermekjóléti Központ ügyfelei között.

Lizik-Varga Katalin

Több mint 30 gyermek arcára csalt mosolyt a kecskeméti házaspár felajánlása

Fotó: Bús Csaba

Darányi Róbert és Darányi Szilvia a civil életben egy esküvői ruhaszalont működtetnek, ezúttal azonban magánemberként egész évben gyűjtötték az ajándékokat, mert mint mondták, csupán örömet szerettek volna okozni. A jó szándékú családnak van egy gyermeke, ezért tökéletesen tisztában voltak azzal, hogy minek örülnének a gyerekek, és el is tudták képzelni, hogy mivel tudnának a legjobban segíteni a szülőknek. Az ajándékcsomagok éppen ezért többek között írószereket, játékokat, ruhaneműket, valamint tartós élelmiszereket is tartalmaznak. 

A házaspár egyébként évek óta adakozik. Boldogságot és örömet adni a világon a legjobb dolog – mondta Darányi Szilvia. Hozzátette, hogy Engert Jakabné alpolgármester és az önkormányzat munkatársai segítettek nekik abban, hogy felvegyék a kapcsolatot a Család- és Gyermekjóléti Központtal. Mint mondta, szerettek volna olyan családoknak segíteni, akik tényleg szükséget szenvednek és nehéz helyzetben vannak. 

Az ajándékok átadásában Szemereyné Pataki Klaudia polgármester, Engert Jakabné alpolgármester és dr. Pataki Mariann, az ESZII vezetője is segédkezett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában